DESIGN BY  NITIHACKERI

  New-Albumi Ne Shitje   

The Bloody Alboz - Armiqt Suprem (N"Shitje)  
Albumi i 2't nga T.B.A.(The Bloody Alboz) doli ne shitje i cili quhet "Armit Suprem." Permbahet prej 18 kangve (Intro & Outro),  marrin pjes: UniKKatiL, Presioni, Jeton, Klepto, Tribun, Vz, Rameka, Zinxhirt, Sacrifice, Era Corrupted, Tornados, F-Tim, Dredha, Gem Belushi, OG 043, Hudra, Fat dhe  Pristine.

Ndegjo Albumin,Armiqt Suprem
1. Intro
2. UniKKatiL- Slujna Lojna feat. Jeton, Presioni & Klepto
3. Presioni- Iliria feat. Fat & Og043
4. Rameka- feat. Unikkatil & Pristine
5. Vz - Un E Di Kush Jom feat. Unikkatil
6. Dredha- Reper I Smut
7. UniKKatiL - Qa Tha
8. Sacrifice - 1 Haver feat. Tribun
9. Presioni- Per Pare Un Vras feat. Hudra & Gem Belushi
10. UniKKatiL- Gatshem Per Pasoja feat. Jeton & Dredha
11. Tornados- T'part
12. F-tim- Na Jena
13. Zinxhirt- Metafora
14. UniKKatiL- Prishtinali (REMIX) feat. Jeton & Presioni
15. Era Corrupted- S'osht Si Kujton
16. UniKKatiL- Demtus feat. Presioni & Vz
17. Outro
18. UniKKatiL- Ku T'Meten Shokt (REMIX) feat. Jeton

Kërko në Internet
Google . Shqip
Kerko Te Niti


Ju Jeni Vizotr Tani
..::ORA DHE DATA::..
Free Blog Content

 
Today, there have been 7 visitors (20 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=