NITI-COOL.PAGE.TL -SMS FALAS

Numri?:

Mesazhi:


Free sms mundësuar nga www.niti-cool.page.tl

faikinet.Com  sms  Falas  ne te gjithe rrjetet e celulareve te botes. Ketu   perfshihet edhe Shqiperia.
Eshte e vlefshme si per Vodafone dhe Amc.

  •  Web Site te tjere qe ofrojne SMS Falas:


www.startino.de duhet te regjistroheni ( 1 sms ne ditë)
2. www.zuerichbynight.ch duhet te regjistroheni (3 sms ne ditë)
3. www.locomoby.com duhet te regjistroheni (5 sms ne ditë, nuk punon ne vala 900, regjistrimi me numra tjerë mund te bëhet)
4. http://www.doah.de/freemail/ duhet te regjistroheni (me një regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa herë me e-mail adresa të ndryshme)
5. www.talk4all.de pa u regjistruar mund te dergoni 2 sms ne ditë prej orës 10 - 22
6. www.alleskostenlos.ch pa u regjistruar mund te dergoni 3 sms ne ditë prej orës 10 - 22
7. www.neversquare.com me regjistrim fitoni 50 kredi, çdo jave ju shtohen kredi vetvetiu, mund te dergoni, sms, mms, wallpapers, etj., nuk punon ne vala 900
8. www.messageplanet.com pa u regjistruar mund te dergoni sms ne disa vende te botës
9. www.msxstudios.de duhet te regjistroheni, pasi te regjistroheni kliko ne sms e më pastaj ne 2 banera te kësaj faqe dhe do t'ju hapet rubrika për te dërguar sms, mund te dergoni 1 sms çdo një ore.
10. www.flirt-to-datë.de duhet te regjistroheni,
11. http://sms.pronome.de/ duhet te regjistroheni, 1 sms ne ditë
12. www.teamspace.com me një regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa herë.
13. www.djrichy.ch duhet te regjistroheni, 1 sms ne ditë
14. www.sms.search.ch duhet te regjistroheni, 1 sms ne ditë
15. www.smscheabit.com/free/ pa u regjistruar mund te dergoni sms ne disa vende te botës.
16. www.interspot.com duhet te regjistroheni, mund te dergoni sms pa kufi, e meta e kësaj webfaqe është se ndonjëherë nuk dergon sms mirëpo ndonjëherë është shumë e shpejte.
17. www.lerntippsammlung.de duhet te regjistroheni dhe do të fitoni kredi, pastaj me referime mund te fitoni ende sms falas.
(18). www.yesmms.com duhet te regjistroheni 500 sms ne muaj, mirëpo punon vetëm për disa shtete.
19. http://www.forenrat.de/freemail/index.php duhet te regjistroheni (me një regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa herë me e-mail adresa të ndryshme)
20. www.sooms.de duhet te regjistroheni, 1 sms ne ditë
21. www.cellebrum.com duhet te regjistroheni dhe fitoni 50 kredi, mund te fitoni ende kredi me referime.
(22). www.esms.net me një regjistrim fitoni 10 sms, mund te regjistroheni disa herë me e-mail adresa tjera.
23. www.chasecount.ch pa u regjistruar mund te dergoni 1 sms ne ditë, ka te kufizuar kontigjentin e sms-ave ne ditë ne 50. 
  Ju faliminderit per mirkuptim nga Besi

Kërko në Internet
Google . Shqip
Kerko Te Niti


Ju Jeni Vizotr Tani
..::ORA DHE DATA::..
Free Blog Content

 
Today, there have been 7 visitors (14 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=