Emri --->Arjanit

Mbiemri--->Bytyqi

D.Lidja--->24.08.1993

Klasa--->7/2

Vendbanimi--->Fsuhtic E Eperme

Profesioni-->Nxenes

Gjatesia--->1.60

Kengetari i preferuar--->Unikkatil dhe Duda

Kenketarja e preferuar---->Mirsa kecelli dhe Genta

Muzika e preferuar--->Hip Hop , Armebi , argetuse

 ein Bild
ein Bild
ein Bild

ein Bild


ein Bild

ein Bild


ein Bild


ein Bild

ein Bild


ein Bildein Bild


ein Bild

Kërko në Internet
Google . Shqip
Kerko Te Niti


Ju Jeni Vizotr Tani
..::ORA DHE DATA::..
Free Blog Content

 
Today, there have been 7 visitors (19 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=